Met alvast drie initiatieven: Bastille for life, Ketnet-Koekenbak en een nieuwe Warmathon

Vanmorgen is op Studio Brussel het startschot gegeven voor De warmste week. Die zal dit jaar plaatsvinden in De Schorre in Boom van zondag 18 tot zaterdag 24 december. Bij Linde staat op werden alvast drie initiatieven gelanceerd.

- Bastille for life: Na Muse vorig jaar heeft Studio Brussel opnieuw een topband weten te strikken: Op 28 september geeft Bastille een speciaal Bastille for life-concert in de Ancien Belgique, waarvoor luisteraars zich kunnen inschrijven. De opbrengst hiervan gaat dit jaar naar Unicef.

- Ketnet-Koekenbak: Doordat De warmste week dit jaar tijdens het schooljaar loopt, kunnen klassen er volop hun schouder onder zetten. Ketnet roept hen om op zo veel mogelijk koekjes te bakken en te verkopen voor een goed doel naar keuze. Tijdens De warmste week maakt Ketnet tijd om de deelnemende klassen te bedanken. Deze Ketnet-Koekenbak past overigens helemaal in het rijtje mobiliserende projecten zoals De move tegen pesten en De pet op tegen kanker.

- Warmathon: Ook dit jaar kan je al lopend geld inzamelen voor het goede doel. De Warmathon vindt in november opnieuw plaats in de provinciehoofdsteden en dit jaar ook in hoofdstad Brussel. Dat maakte Sven Gatz, Vlaamse minister van media en Brussel, vanmorgen bekend bij Linde. Voor deze Warmathon werkt Studio Brussel samen met Bruzz.

Alle informatie is terug te vinden op www.dewarmsteweek.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: