Presenteerde Tatyana Beloy ooit ‘Miss Chocolade’? Maakte Rik Verheye zijn acteerdebuut in Samson & Gert? En is Sven De Ridder echt zo gelovig dat hij catechist wil worden zodra hij op pensioen gaat? Opnieuw vertellen negen bekende Vlamingen in het raster van De Waarzeggers met de glimlach of met uitgestreken gezicht tal van misleidende anekdotes in de zesde aflevering op dinsdag 10 februari 2015 om 20.35.

De 20-jarige Bo Van Miegroet uit Zele neemt het op tegen de 44-jarige Geert De Goeve uit Aalst. Ze trachten de Waarzeggers te doorgronden doorheen de verschillende spelrondes. Weten zij bijvoorbeeld wat de échte link is tussen Regi en Ben Crabbé? Of wat de eerste zin is uit de biografie van Sergio? En geloven ze de bekende gezichten op hun woord, of niet?

Rik Verheye is ervan overtuigd dat 25% van de vrouwen aan het huishouden denkt tijdens de seks en Marleen Merckx wil de kandidaten doen geloven dat een kwart van de vrouwen weent om de man te manipuleren. Bovendien beweert ze over zichzelf dat ze nog geen drie jaar oud was toen ze al drie kopjes koffie per dag dronk, terwijl Tatyana Beloy zegt dat ze ooit het adoptiekindje van Pol en Doortje speelde in FC De Kampioenen.

Sven De Ridder:Ik heb dieptevrees. Ik durf wel omhoog gaan, maar ik durf daarna niet meer naar beneden. Dit raster lukte nog net.” Ook in het finalespel proberen Sven en de anderen in te spelen op de goedgelovigheid van de kandidaten. Joyce Beullens beweert dat ze haar eigen espadrilles maakt en Dominique Persoone dat hij ooit chilipeper snoof. De vraag is en blijft of ze de waarheid spreken.

De volledige aflevering van De Waarzeggers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: