Groot en goed nieuws voor de fans van de podcast de volksjury en Pommelien Thijs: de aflevering die zij in november samen opnamen tijdens het DS Podcastfestival wordt uitgebracht op vinyl! De aflevering waarin de dames De Baarnse Moordzaak bespreken zal uitgebracht worden op plaat én zal ook ‘Medeplichtig’, de nieuwste single van Pommelien Thijs, bevatten. De Vlaamse popster van het moment smokkelde namelijk een aantal zinnen uit haar nieuwe nummer ìn de aflevering, als unieke teaser naar haar nieuwste materiaal. Pommelien Thijs: “de volksjury was een cross-over die ik niet echt had voorspeld maar die zó leuk was. Het was spannend om eens mee te mogen gaan in de podcastwereld en al helemaal grappig om daarin hints te kunnen verstoppen naar volgende muziek. Ik ben al jaren trouwe luisteraar van Laura en Silke dus ik heb binnen de 10 minuten ja gezegd toen ze vroegen om het derde jurylid te zijn.Silke en Laura van de volksjury waren opgetogen dat Pommeliens enthousiasme geheel wederzijds was: "Tijdens de brainstorm voor het DS Podcastfestival wilden we meteen Pommelien vragen en - oh my god - zijn wij blij dat ze JA heeft gezegd!

Deze unieke vinyl kan vanaf dinsdag 5 december vooruitbesteld worden op de webshops van de volksjury en Pommelien Thijs.

Deze vinyl van de volksjury en Pommelien Thijs is de eerste fysieke release van POSTKAT. Onder deze noemer worden de podcastactiviteiten van Sony Music Entertainment Belgium gebundeld. Zo werden eerder al de podcast ‘Popspraak’ (met Ella Leyers & Willie Wartaal), maar ook de podcasts over AC/DC (in samenwerking met Willy en Classic 21) en The White Stripes (in samenwerking met Club Brugge en HLN.be) onder de POSTKAT-noemer gelanceerd. Partner voor de productie van deze podcasts is productiehuis Van Leeuwen & De Bock.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: