Traditiegetrouw brengt een nieuwe lente een nieuwe editie van Absolutely Free Festival! AFF vindt plaats op 1 & 2 augustus 2014, op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Het gratis toegankelijk festival blijft voluit mikken op verrassing en licht daarbij nu al een tipje van de sluier! 

Het Gentse duo Madensuyu zal op zaterdag 2 augustus het Green House-podium afsluiten. En hoe. Nog steeds koppelt Madensuyu tekstuele oeremotie aan een orkaan van ‘sound’. Stabat Mater, oplawaai #2, verscheen enkele maanden geleden, werd internationaal op oorverdovend gejuich onthaald en resulteerde in een uitverkochte clubtour.

De Staat! De Nederlandse band timmert al even succesvol aan het Eigen Pad. Een eigenzinnige route langs onstuimige rockstampers, kristalheldere melodieën en electronisch experiment. Een volstrekt eigen geluid dat Nederlands allergrootste podia al in lichterlaaie zette!

Met Faces On TV richt AFF de blik resoluut op de toekomst! Weinig acts die zich zo nadrukkelijk op de radar gaan spelen als het geesteskind van muzikant en producer Jasper Maekelberg (Jef Neve, Yuko, Mintzkov). Wild om zich heen slaand experiment gekoppeld aan perféct uitgevoerde pop.

Véél meer namen en nieuws in de volgende maanden! Voor meer info: www.absolutelyfree.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Absolutely Free Festival
Datum: 
1 & 2 augustus 2014
Locatie: 
C-Mine, Genk

Reservatie:

Meer over