Het voorbije jaar wonnen De Romeo’s zowel de Radio 2 Zomerhit en een MIA in de categorie Vlaams Populair. In de Schlagerweek van rasters kregen ze de kans om nog een trofee aan hun palmares toe te voegen. Ze namen het op tegen Gary Hagger, een zanger die met zijn klok van een stem eigenlijk geen microfoon nodig heeft. Ondanks een foutloze tweede ronde en de 210 punten die daarbij horen, haalde moest Gary Hagger de duimen leggen voor de drie Romeo’s.

De Romeo’s hadden in de finale tijd genoeg om enkele foutjes te maken. Ruim binnen de tijd antwoordden ze Kelly Pfaff op de vraag met welke schone Sam Gooris getrouwd is. Ze mochten naar het prijzenraster en daarin kiezen tussen een eigen vliegtuig voor De Romeo’s of backstage tickets op het Schlagerfestival voor hun fans. Chris, Gunther en Gilles kozen voor dat laatste. Gelukkig had Steven Van Herreweghe nog een extra prijs voor De Romeo’s in petto: drie Julia’s die zich smachtend van verlangen in de armen van hun Romeo’s stortten.

Morgen binden opnieuw twee Vlaamse reuzen van het levenslied de strijd aan in de Schlagerweek van rasters. Niemand minder dan Bart Kaëll en Willy Sommers laten de zon in je hart en zeilen voor het eerst op de golven van rasters.

Schlagerweek van rasters, van maandag tot vrijdag om 19u40 op VIER!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: