Op vrijdag 31 oktober organiseren De Romeo’s hun eigen Feestival in de Lotto Arena in Antwerpen. Na vijf succesvolle edities van Het Zingpaleis hebben De Romeo’s hun feestje verhuisd van Limburg naar Antwerpen, en omgedoopt tot ‚Het Feestival Van De Romeo’s’. In aanloop naar de eerste editie kondigen De Romeo’s vandaag hun twee gastartiesten aan en dat zijn hun goede vriend Willy Sommers en de zingende cowboy Robby Longo. „Willy is een echte vriend en die mocht natuurlijk niet ontbreken op ons Feestival. Samen met Willy hebben we ‚Jij Bent Zo Mooi’ uitgebracht en zijn we de voorbije maanden ook op tour gegaan. Voor ons is het een mooie manier om Willy niet alleen te bedanken voor die vele mooie momenten die we samen mochten beleven, maar vooral ook om hem nog eens muzikaal in de bloemetjes te zetten. Willy is een icoon met onwaarschijnlijk veel hits. We zijn blij dat hij niet alleen onze gemeenschappelijke nummer één single komt zingen, maar dat hij ook liedjes gaat brengen uit z’n eigen repertoire,” zegt Chris Van Tongelen. Naast Willy Sommers kondigen De Romeo’s ook countryman en revelatie Robby Longo aan. „Het is straf hoe Robby de countrymuziek in Vlaanderen ijzersterk op de kaart heeft gezet. Het platina succes van z’n debuut-album is daar een mooi voorbeeld van. Voor ons is het ook nieuw om samen met Robby iets op het podium te brengen wat country getint is. Een uitdaging!” zegt Davy Gilles.

Met de aankondiging van Willy en Robby hebben De Romeo’s nog niet alle troefkaarten uitgespeeld. „Er komt ook nog een special guest naar ons Feestival, maar we hebben afgesproken dat we die naam nog niet gaan onthullen,” zegt Gunther Levi. Misschien kunnen de gokkers wel inspiratie halen in de aflevering van ‚Lang Leve’ die vanavond wordt uitgezonden. Gastheer Jonas Van Geel verwelkomt De Romeo’s als centrale gasten, wat meteen ook weer garant staat voor een resem fijne filmpjes en imitaties. Chris Van Tongelen: „Wij zijn nog aan het nagenieten van de opnames van ‚Lang Leve’. Echt waar, wij voelen ons nog altijd vereerd dat ze ons bij vtm een programma hebben gegeven,” zegt Chris Van Tongelen breed glimlachend. „Heel straf hoe onze dichte omgeving alles zo goed heeft kunnen verzwijgen en heeft meegewerkt aan de aflevering. De snoodaards (lacht),” voegt hij er nog aan toe.

Het ‚Feestival Van De Romeo’s’ vindt plaats op 31 oktober 2014 in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets kunnen besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

‚Lang Leve De Romeo’s’, vandaag om 20u40 op vtm.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Feestival Van De Romeo’s
Datum: 
31 oktober 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Merksem

Reservatie:

Meer over