The Internet annuleert zijn tournee.

M-1, tijd om enkele last-minute verrassingen en aanpassingen in de programmatie aan te kondigen!

Het goede nieuws:

De Rockamadour, een kleine oase verborgen in het hart van het festival, wordt een nieuw podium op zich. Op deze intieme locatie gecamoufleerd door zeecontainers vind je elke dag:

  • Openbare opnames, van donderdag tot en met zondag om 16u, van de uitzending NoFun van Mehdi Maïzi en zijn team bij Binge Audio

  • Een take-over van de Brusselse webradio Kiosk Radio (woensdag van 18u tot 02u en van donderdag t.e.m. zondag van 17u tot 23u). Ze brengen elke dag een vernieuwende programmatie van Dj’s en hun eigen verassingen ter plaatse.

  • Een line-up van pittige Dj’s om elke dag in stijl af te sluiten: DC Salas, DJ soFa, Kiosk Soundsystem, LA CREOLE feat. Sylvere & Lazy Flow, Louise Chen, Luke Unabomber, Mafalda, Neuzeitliche Bodenbeläge live, Oceanic, Raphaël Top-Secret, Susobrino, Zozo.

  • En nog iets nieuws: de uitzonderlijke ervaring van Karaokéchorale. Vrijdag en zaterdag kun je er meebrullen met alle techno klassiekers.

Daarnaast zijn we verheugd om de DJ uit Oostende Danger aan te kondigen. Hij vervoegt zich aan de line-up van de Red Bull Elektropedia Balzaal op zaterdag 13 juli.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour Festival
Datum: 
10 - 14 juli 2019
Locatie: 
Dour

Reservatie:

Meer over