Een kleine rondvraag bij een aantal populaire artiesten leerde ons dat "Hebben jullie er zin in?", "Zijn jullie klaar voor een feestje?" en "Waar zijn al die handen?" de meest gestelde vragen zijn aan het publiek tijdens hun optredens. Ook bij De Romeo’s zit ‘Waar zijn al die handen?’ gebetoneerd in hun bindteksten, wat meteen ook verklaart hoe de gasten op het idee zijn gekomen voor hun nieuwe, gelijknamige single. “Het is oneindig plezant als je kan spelen voor een enthousiast publiek dat meedoet. Mensen die uit de bol gaan, die genieten van onze muziek. Zalig”, zegt Romeo Chris Van Tongelen.

Wij omschrijven ‘Waar zijn al die handen’ als onze instant-ambiance-hit. De vraag stellen volstaat om mensen te motiveren hun handen in de lucht te steken. En ze doen dat allemaal hé. Jong en oud, iedereen doet mee. Op Het Schlagerfestival was ik erdoor gepakt. Meer dan 24.000 handen per keer die voor ons klapten en meededen”, zegt Davy Gilles. “Het doet mij denken aan mijn jeugdjaren en de Queen-klassieker We Will Rock You’. Als dat liedje ergens speelde, dan begonnen mensen spontaan mee te klappen in hun handen. Ik zie hetzelfde gebeuren als wij ‘Waar zijn al die handen’ zingen. Kippenvel”, voegt Gunther Levi er nog aan toe.

Een leuke tip voor de Paasvakantie is De Romeo’s-film H.I.T., waarin hun nieuwe single ‘Waar zijn al die handen’ ook aan bod komt. De nieuwe Romeo’s-single ‘Waar zijn al die handen’ is verschenen op het label Vlaamse Sterren / CNR, en is enkel terug te vinden op het ‘Vrienden voor altijd’-album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over