De zomer staat voor de deur en dat laten De Pitaboys & co zomaar niet voorbij gaan. Na hun releases van hun WK-Hymne (Russisch, Engels en Nederlands) zorgen De Pitaboys samen met Daniel Lopez en Silvia G. (Garcia) alweer voor een verrassing van formaat!

Ze brengen een klepper van een single in het Spaans, met name LA FIESTA. Het had zo maar een song van Pitbull kunnen zijn, . . . . is de Vlaamse reggaeton alliantie geboren? Het lijkt er in ieder geval op!

Deze single heeft alle potentie om het te gaan maken in onze eigen hitlijsten maar ook in de buitenlandse! Deze zou wel eens een geduchte concurrent kunnen zijn voor de zomerhit! Wordt de zomerhit een met West-Vlaamse tekst of toch nog één met Spaanse tekst van Vlaamse bodem? Wie zal het zeggen? Es el amor por la musica!

Daniel Lopez hoeven we waarschijnlijk niet meer voor te stellen, zijn passage in The Voice enkele jaren geleden bleef niet onopgemerkt. We zagen hem ook al aan het werk met Metejoor, en nu met De Pitaboys, latino pur sang! Hij zorgde voor de mega coole rap en zang, en natuurlijk voor het perfecte Spaanse taalgebruik samen met Diego. Silvia Garcia kruiste het pad van Diego (Pitaboys) enkele maanden geleden en was dan ook de ideale dance-zangeres om mee op sleeptouw te nemen in dit zuiderse avontuur!

De Pitaboys en hun producties tonen weerom dat ze van meerdere markten thuis zijn! En ja “Waar is da feestje?” is in enige vorm wel te bespeuren in deze single, maar het is dan weer helemaal anders en brengt een verfrissende touch aan deze oorwurm!

De videoclip wordt eerstdaags opgenomen en wordt dus ook weldra op het grote publiek los gelaten! Laat je meevoeren naar Miami of St-Tropez, en geniet van een stevige zomerse party!

DONDE SERA LA FIESTA? AQUI SERA LA FIESTA!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over