De Pitaboys, dit jaar staan ze 10 jaar op de planken! Op 27 november 2010 kwam “Waar is da Feestje?” uit, dus 27 november blazen de heren van de Pitaboys dan ook 10 kaarsjes uit! Het wordt dus een absoluut Feestjaar voor hen! Te beginnen met de komende carnaval & après-ski periode.

Deze nieuwe single “Kontje” is een eerste single in een reeks die elkaar snel zal opvolgen om huns fans en sympathisanten nog beter te dienen. “Kontje!” is ontdekt in de studio toen Diego voor een Tongerse carnavalgroep een productie moest maken, die gasten boden één van hun oude liedjes aan, en het kontje, euh de bal, ging aan het rollen!

Uiteraard werd het nummer grondig herwerkt; zwaar overgoten met hun Pitasaus en voorzien van de nodige beats en sounds eigen aan De Pitaboys en met daarbovenop hun typisch stemgeluid! We zijn er zeker van dat menig Vlaams feestganger dit nummer snel zal meezingen, want geef nu toe …. Wie ziet er nu niet graag een schoon kontje?

Whoop Whoop, fasten your seatbells, het Pitaboys feestjaar is ingezet!

Wat mag u nog meer verwachten van De Pitaboys?

Zeer binnenkort komt er nog een geweldig après-ski nummer uit door Diego zelf geschreven, verder liggen er nog enkele zelfgeschreven songs klaar en een paar leuke covers. Ondertussen werken Koen en Diego hard door in de studio om hun “Feestalbum” klaar te krijgen!

Momenteel wordt ook druk gewerkt aan de videoclip van Kontje en ook voor de volgende single reeds!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over