Vandaag komt de Kerstsingle: “Lieve Kerstman” uit. Deze kerstsingle staat ook op de Kerst CD van Studio 100.

Op 24 november kwam de cd “De Leukste Studio 100 Kerstliedjes” uit :

16 hartverwarmende Kerstliedjes gezongen door je favoriete Studio 100 figuren ! Met o.a. Samson & Gert, Kabouter Plop, Ghost Rockers, Nachtwacht en … K3 !

1) Kerstmis in m'n hart-K3
2) Lieve Kerstman-Samson & Gert
3) Kling klokje klingelingeling - Ghost Rockers
4) De kerstkabouter komt-Kabouter Plop
5) Hallo winterwonderland-Prinsessia
6) Tingelingeling-Samson & Gert
7) Er is een kindeke-Mega Mindy
8) Kabouterkerstmis-Kabouter Plop
9) Winter komt naar Schemermeer-Nachtwacht
10) Kerstmis, Kerstmis-Samson & Gert
11) Er kwamen drie koningen-Piet Piraat
12) O dennenboom- Mega Mindy
13) Piratenkerstfeest-Piet Piraat
14) De kleine trommelaar-Kabouter Plop
15) Vrede op aarde-Samson & Gert
16) Wij wensen je een vrolijk kerstfeest

Samson & Gert Kerstshow 2017:

Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Ook dit jaar trekken Samson & Gert naar De Panne en Hasselt met een nieuwe show.

Een even sfeervolle show als voorgaande jaren met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. En ook deze keer kan je met jouw ticket van de Kerstshow gratis genieten van de attracties , shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt.

“Van Leemhuyzen maakt het park klaar voor de Samson & Gert Kerstshow” reeks op YouTube:

De grote premièredag van de S&G Kerstshow op 23 december komt dichterbij. Samson & Gert hebben daarom aan De Burgemeester en Van Leemhuyzen gevraagd om Plopsaland klaar te stomen. Er moet nog een hoop gebeuren. Het park moet nog gepoetst worden, de kostuums moeten in orde gebracht worden, de technische kant van het theater moet operationeel zijn, enzovoort…

Wanneer Van Leemhuyzen erachter komt dat de Burgemeester het veel te druk heeft met zijn ‘dossiers’, beseft hij dat hij er alleen voor staat. Van Leemhuyzen blijkt echter niet in alles even handig te zijn… De Kerstshow-avonturen van Van Leemhuyzen in Plopsaland zijn dagelijks te volgen op YouTube vanaf maandag 11/12.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over