Iedereen beroemd spoort tussen Antwerpen en Leuven met bekende gezichten
In de week van 11 maart nemen enkele bekende gezichten deel aan de Pendelquiz van Iedereen beroemd om geld bij elkaar te sprokkelen voor Kom op tegen Kanker. De dertienjarige Florine, bij wie vorig jaar leukemie werd vastgesteld, durft weer hoopvol naar de toekomst kijken en trekt er voor het eerst sinds ze ziek is weer op uit met haar ouders en broers. Verder houdt Iedereen beroemd deze week halt in Dilbeek, Knesselare, Mol, Pittem en Ham.

Pendelen voor Kom op tegen kanker
De Pendelquiz zamelt geld in voor Kom op tegen Kanker. Van 11 tot en met 15 maart spoort Iedereen beroemd tussen Antwerpen en Leuven in het gezelschap van een reeks sympathieke bekende gezichten als Eva Daeleman, Tom Waes, Peter Van de Veire, Miguel Wiels, Leah Thys en Janine Bischops. Net als in elke andere pendelquiz krijgen onze BV’s drie vragen en moeten ze bij een fout antwoord onherroepelijk uitstappen. Maar niet zonder het door hen verdiende geld te doneren aan het goede doel. Op vrijdag neemt Kom op tegen Kanker-gezicht Goedele Wachters het verzamelde bedrag in ontvangst in het station van Antwerpen-Centraal.

De week van Florine
Florine is dertien maar heeft al een heel leven achter de rug. Vorig jaar stelden de dokters leukemie bij haar vast, een klap voor het hele gezin.

Na een jaar vechten tegen de ziekte gaat ze sinds kort weer voorzichtig naar school en pikt ze stilaan weer haar tienerleven op. De behandeling blijft zwaar, chemotherapie en medicatie zijn nog steeds dagelijkse kost, maar Florine is sterk en kijkt alleen naar de toekomst. Daarom is deze week zo belangrijk voor haar. Want voor het eerst sinds ze ziek is, trekt Florine er met haar ouders en broers op uit. Naar Parijs, de stad waar ze al jaren van droomt. Een reisje dat voor het hele gezin symbool staat voor de weg naar genezing.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: