De Pappenheimers sleuren u door de eindejaarsfeesten, want ook op nieuwjaarsavond is er weer een speciale editie van het gezellige spelprogramma. Quizmaster Steven Van Herreweghe presenteert het feestelijkste jaaroverzicht in quizvorm met echte 2012-thema’s als De Gemeenteverraadsverziekingen, Invloedarme Twitteraars en Eenjaarsvliegen.

Het hele gezin kan eens testen wie er het afgelopen jaar het best heeft opgelet: wie ging in Reyers Laat uitleggen waarom hij het de dag voordien een grensverleggend slecht programma had genoemd? Wie kwam niet opdagen op zijn eigen receptie? Welke bruid noemde zichzelf superslank omdat ze door de stress veel diarree had?

En in de kokers de grootste Belgische sportbelofte in jaren, de schouder van het jaar en de vrouw die een onbreekbaar gewaand glazen plafond wist te doorboren.

Tieneke en Rik
Tieneke is freelance sportjournalist, Rik is oud-wielerjournalist en huidig directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Aubry en Johan
Drinkebroers Aubry en Johan bevinden zich allebei in academische kringen. Johan heeft bijna alle richtingen bij Taal- en Letterkunde gevolgd, en doet nu een bachelor Filosofie. Aubry is copywriter aan de VUB.

Ann en Joachim
Ann en Joachim zijn collega’s bij het Stedelijk onderwijs in Antwerpen. Joachim is consulent wetenschappelijk werk en Ann zorgt voor beleidsondersteuning.

Het jaaroverzicht volgens De Pappenheimers op dinsdag 1 januari om 21u op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: