Enkele weken na het verschijnen van zijn EP TFOH, lost SPREEJ de video van zijn derde single BEEP BEEP. De Gentse rapper werkte voor deze video alweer samen met de Nederlandse regisseur Stacii Samidin. Bekijk de bijzonder dynamische clip via deze link.

Vandaag verschijnt BEEP BEEP, de derde single uit de TFOH EP van SPREEJ. Alweer toont de Gentenaar dat hij op het gebied van rap weinig tegenstanders kent, met zijn soepele flows en slimme taalgebruik. De clip bij het nummer, één lange filmische achtervolging vol dubbele bodems en onverwachte plotwendingen, is van de hand van Stacii Samidin, de Nederlandse filmmaker die ook verantwoordelijk was voor de video van eerste single 'Lostboydemigod'.

BEEP BEEP is de openingstrack van zijn pas verschenen EP TFOH en het maakt meteen duidelijk waar de SPREEJ 2.0 voor staat. Donkere beats, stevige teksten gebracht met een laag timbre: het is de soundtrack van het leven dat hij tot nu toe leidde in en rond de grauwe appartementsblokken van Nieuw-Gent. TFOH is rauw en hard, maar toont aan dat SPREEJ nog steeds bij de beste rappers van dit land hoort gerekend te worden.

Via deze link valt TFOH te streamen of te kopen. De releaseshow van de man op 25 maart in de Gentse Charlatan werd uitgesteld door de gekende omstandigheden, maar met 17 juni is intussen een nieuwe datum vastgelegd.

Ook labelgenoot IKRAAAN heeft net een nieuw nummer uit. Beluister of bekijk 'Bloemen en Bijen' via fanlink.to/bloemenenbijen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over