De Nederlandse band FRIDAY slaat de handen ineen met het WWF voor om de natuur een stem te geven. In deze campagne wordt opgeroepen om de Voice for the Planet te tekenen die onze Nederlandse politici en wereldleiders aan het werk zet om het welzijn van onze planeet te verbeteren.

Ten behoeve van de Geef natuur een stem-campagne heeft FRIDAY in samenwerking met WWF een videoclip voor de single 'All My Life' uitgebracht met natuurbeelden die exclusief in Nederland zijn geschoten. Bekijk de video hieronder.

FRIDAY: "Wij vinden het te gek dat WWF ons gevraagd heeft om mee te werken aan deze campagne! Het is twee voor twaalf en als we niet bewuster worden van de natuur om ons heen zullen alle mooie dingen om ons heen op den duur verdwijnen. We hopen dat we met deze campagne het bewustzijn hiervan kunnen vergroten! Wij zijn vereerd om met onze muziek daaraan bij te dragen in ieder geval!"

OVER FRIDAY
'Thank God it's Friday' is niet alleen het motto, maar ook de levenswijze van beste vrienden Koen en Quinten. De vrienden omschrijven hun chemie als yin & yang. Quinten is de donkere kant die graag de diepte in gaat en houdt van de zwaardere, diepere lagen des levens. Koen is de lichtere kant die graag vooruit wil en zorgt voor de vrolijke energie flow in hun muziek. De vrienden geloven samen dat de wereld maakbaar is. En zo werd FRIDAY vorig jaar midden in de pandemie geboren. Begin 2020 kwam de single '21' uit, die werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Voor de track werkten ze samen met Britse audio engineer Cenzo Townshend (U2, Snow Patrol, Kings of Leon). Sindsdien is het balletje aan het rollen voor de band die draait om muziek, vrijheid en vriendschap. In januari brachten ze de EP 'A Band Called' uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over