Een knallende start voor het nieuwe seizoen

Van 2 tot en met 6 september geeft Radio 2 De Nationale Aftrap van een nieuw veelbelovend najaar. Een week lang laadt Radio 2 zijn luisteraars op voor een energieke start met de juiste plaat. De presentatoren en reporters vragen luisteraars, BV’s, bedrijven en organisaties die zelf voor een nieuw begin staan om hun ideale startplaat te kiezen. De honderd meest aangevraagde energieke nummers worden verzameld in de De Nationale Aftrap Top 100 op vrijdag 6 september.

Vanaf zaterdag 7 september zijn een rist programma’s terug van even weggeweest, zoals onder andere De madammen met Anja Daems en Cathérine Vandoorne, En nu serieus met Christel Van Dyck en Michaël Pas en De zoete inval met Luc Appermont. Luc verwelkomt ook een aantal nieuwe panelleden waaronder Frieda Van Wijck, Showbizz Bart, Ivan Pecnik en Jelle Cleymans.

In de zomer deden wereldreporters hun reisverhaal in Frituur ‘De Wereld’. Dieter Van De Pitte houdt zijn frituur ook in het najaar open voor boeiende verhalen en ervaringen van over de hele aardbol. Vertrekkend van uit de brede Belgische actualiteit, polst hij naar hoe die in andere landen beleefd wordt.

En helemaal nieuw op zondagavond is Knuffelrock met Albrecht Wauters, een lichtvoetig muziekprogramma vol nummers met evenveel knuffel- als rockgehalte om relax het weekend uit te zwaaien.

De Nationale Aftrap, van 2 tot en met 5 september, van 6 tot 22 uur en op vrijdag 6 september De Nationale Aftrap Top 100 van 9 tot 16 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: