De Benelux-première van de sexy en tegelijk gevaarlijke musical BONNIE & CLYDE brengt het publiek terug naar het Louisiana in de tijden van de Grote Depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten dat echter niet aan hun hart komen en vinden via de criminaliteit de weg naar hun groot geluk. Regisseur Manu Jacobs bedeelde de hoofdrollen toe aan Charlotte Campion en Juan Gerlo. In totaal staan er 30 acteurs op scène. Zij worden begeleid door een live orkest. De score voor deze productie is van Frank Wildhorn (o.a. bekend van Jekyll&Hyde). Hij combineert moeiteloos blues, gospel en rockabilly in één heerlijke score. De lyrics zijn van Don Black, de teksten van Ivan Menchell. De Nederlandse vertaling komt in primeur voor deze productie van Sam Michielsen.

Carry Goossens (Peter van BSO Producties): "The Story of Bonnie and Clyde is eigenlijk een liefdesverhaal. Een Love story dat passioneel begint, maar dramatisch eindigt. Over and out. Een verhaal dat als een wervelwind voorbij vliegt en de voedingsbodem werd voor meerdere films en schitterende muziek."

De voorstellingen gaan door op 27-28-29 september 2019 en 3-4-5-6 oktober 2019 in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

MANU JACOBS VAN BSO PRODUCTIES LICHT DE KEUZE VOOR DEZE MUSICAL TOE

"Ik wil met deze BONNIE&CLYDE niet gewoon een interessante musical-avond creëren... Ik wil een verhaal vertellen. Ze hebben écht bestaan, ze wáren geliefd, en ze wáren gevaarlijk. Dat maakt het zo'n interessant materiaal om mee aan de slag te gaan. De cast en het creatieve team van BONNIE&CLYDE zijn voor mij een absoluut dreamteam. We hebben echt de juiste mensen op de juiste plaatsen, en dat kan volgens mij wel eens magie geven in september 2019. Als productiehuis zet ik graag in op de mix van professionals met sterke liefhebbers, en dat op alle niveaus (cast, creatives en orkest). Het creëert een unieke werksfeer waarin ik graag vertoef. Ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om dit pareltje los te laten aan het grote publiek."

BONNY & CLYDE: DE MUSICAL

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden terwijl de wet hen dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen…

PRAKTISCHE INFO: BONNIE & CLYDE

  • Vrijdagavond 27 september 2019, 20u15
  • Zaterdagavond 28 september 2019, 20u15
  • Zondagmiddag 29 september 2019, 15u00
  • Donderdagavond 3 oktober 2019, 20u15
  • Vrijdagavond 4 oktober 2019, 20u15
  • Zaterdagavond 5 oktober 2019, 20u15
  • Zondagmiddag 6 oktober 2019, 15u00

Ticketcategorieën

VIP : € 38,00: Het VIP-pakket geeft u één van de beste plaatsen in de zaal, een gratis programma- en fotoboek, 1 gratis snack, een kleine surprise en een introductie tot het stuk met de regisseur (+15min).

Categorie 1: € 32,00
Categorie 2: € 29,00
Categorie 3: € 25,00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bonnie & Clyde
Datum: 
Vanaf 27 september 2019
Locatie: 
Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, Antwerpen

Reservatie:

Meer over