Na onder andere 'Fiddler on the roof', staan Jelle Cleymans en Karin Jacobs terug samen op de planken. Moeder en zoon spelen respectievelijk de norse Mrs Boyle en de exentrieke Christopher Wren in Agatha Christie's 'De Muizenval'. Beiden zijn erg blij om weer samen te spelen en kijken er naar uit om in de 'langstlopende theaterproductie ooit' te staan.

De meest gespeelde thriller ter wereld komt naar Vlaanderen en is voor een beperkte run te zien in Antwerpen. Dit wereldrecordhoudend theaterstuk heeft na 60 jaar onafgebroken gespeeld te zijn in Londen, nog niets aan spanning verloren.

De Muizenval is daardoor 'het best bewaarde theatergeheim ooit'. Beleef deze whodunit vanop de eerste rij. In het gezelschap van een schare top acteurs, is dit een niet te missen kans om dé klassieker onder de thrillers mee te maken. Net zoals in Londen vragen de acteurs aan het einde om de dader nooit te verklappen.

Met in de cast : Jelle Cleymans, Jan Schepens, Nathalie Wijnants, Erik Goris,Karin Jacobs, Hans Ligtvoet, Bob Selderslaghs en Marijke Hofkens.

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Muizenval
Datum: 
Van 2 tem 12 januari 2014
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen
Meer over