Stikstof, Charlotte Adégeri, Lady Linn & Her Magnificent Bigband

Stikstof, de ventilatieklep van de Brusselse straatwereld stond vorig jaar op Boomtown voor een hopeloos uitverkochte zaal. Ze bevestigden er hun patent op hyperactievere shows en lieten het publiek alle hoeken van de kamer zien. Morgen om 20u50 gratis op de Kouter, kom op tijd!

Charlotte Adigéry komt daarna de brokken lijmen. Haar subtiele pop met een geflipt randje prikkelt uw dansbenen vanaf de eerste minuut. Onlangs mocht ze op de BBC gaan uitleggen waarom ze in haar laatste video een makreel in het gezicht van Boris Pupul wrijft. Niet te missen want God punishes en egg for more!

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan 15 jaar en om dit te vieren bracht ze eind 2018 een bigband plaat uit. We kunnen ons geen straffer orkest voorstellen om Boomtown in de Opera op gang te blazen. Wil je zeker zijn van een zitje? Koop hier tickets voor dit concert. Ook voor Graham Nash, Dez Mona, The Bony King Of Nowhere, Marble Sounds en Isbells zijn er nog tickets.

Boomtown 2019 survival tips

  • Laat cash thuis. Op Boomtown betaal je enkel met je bankkaart.
  • Het wordt heet dus bereid u voor. Wear sunscreen en een petje.
  • Koop op Boomtown een herbruikbare Dopperfles en drink het hele festival gratis water. Want in zo’n hitte moet je veel water drinken.
  • Laat eigen drank thuis, Wees gerust, we hebben er genoeg. Je helpt zo de Gentse Feesten gratis te houden.
  • Kom op tijd, voordat het plein wordt afgezet, want VOL=VOL
  • Maak uw planning: bekijk hier de line-up in blokjes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over