Sofie (41) en Guy (33) wonen in dessel en zijn 7 jaar een koppel. Guy en Sofie zijn alternatieve, creatieve mensen die graag al eens een festival meepikken.

Guy is boomverzorger van beroep, dit betekent dat hij de hele dag in de bomen zit. Hiervoor moet hij natuurlijk comfortabele kleding dragen,T-shirts, werkbroeken met zakken en klimschoenen. En die kleding zit zo gemakkelijk dat hij ze nooit meer uit doet, het lijkt voor Sofie of hij al 7 jaar hetzelfde aan heeft. Dit is ze grondig beu. Zij droomt van op stap gaan, zich optutten en een man in een pak, iets waarvan Guy gruwelt...

Sofie was vroeger een kokette dame die steeds volledig retro gekleed was met funky maatpakjes. Toen ze Guy leerde kennen n mee moest naar alternatieve feestjes en boombijeenkomsten voelde ze zich de vreemde eend in de bijt. Ze is zich onbewust steeds alternatiever beginnen kleden om bij Guy te passen maar eigenlijk voelt ze zich hier niet goed bij. Na twee zwangerschappen is haar maatje 34 verdwenen en weet ze totaal niet meer wat bij haar past. Met andere woorden, haar stijl is ze volledig kwijt. Lien laat voor een laatste keer haar magie werken en gaat op zoek naar geschikte outfits.

Zo Man Zo Vrouw
In de nieuwe Vlaamse VIJFtv-productie Zo Man Zo Vrouw staan stijlloze partners centraal. Vanaf maandag 8 oktober gaat topstyliste Lien Degol elke week op zoek naar Vlaamse koppels waarbij de man de saaie, kleurloze en monotone outfits van zijn partner beu is. Of waar de vrouw plaatsvervangende schaamte krijgt als ze met haar fashion misfit van een vriend over straat moet wandelen.

Met de hulp van Lien zullen elke aflevering een man en vrouw elkaar restylen op de manier zoals zij elkaar graag zouden zien. Het programma bestaat uit een kennismaking met het koppel en hun visie over elkaar. Samen met styliste Lien Degol wordt eerst bekeken hoe hun huidige kleerkast eruit ziet en gaat Lien vervolgens met ieder apart shoppen voor de ander. Zowel de man als de vrouw krijgt een volledige make over (kleding, haar, make up) en uiteindelijk krijgen ze elkaar én zichzelf te zien.

Zo Man Zo Vrouw vanavond om 20.20 uur op VIJFtv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: