Dat ging snel! In minder dan een kwartier tijd verkocht de band De Roma uit. Daarom werd er ook gelijk een extra concert op 18 december in De Roma te Antwerpen toegevoegd. In aanloop van dat tweede concert bezoeken ze graag ook Mezz voor een intieme zaalshow. De kaartverkoop start op vrijdag 26 april om 10:00 uur via www.mezz.nl.

Zomer 2018: 27 keer De Kreuners in topvorm, en ruim 185.000 fans die daarvan genoten hebben, met veel goed humeur en volksfeest. En ze gaan nog even op dit elan door. Walter, Ben, Axl, Jan en Erik zetten dit jaar weer de Grote Kreunersmachine in gang en kijken samen met jullie uit naar december, want dan gaan ze weer volop voor een aantal prachtige jaarafsluiters.

Na de Grote Festivaltour vorige zomer hadden de mannen weer zin in een aantal intiemere zaalshows. Kortom: Fijne Feesten voor de Fans. Ze vergeten dan zeker alle Kreuners klassiekers niet, maar ze beloven ook een aantal nieuwe songs. En vooral: veel goed humeur. Omdat ze er ook in december zeer warme avonden van willen maken, vinden ze deze keer binnenshuis onderdak. De Roma is reeds stijf uitverkocht dus wijken de Kreuners voor deze show uit naar MEZZ, Breda.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Kreuners
Datum: 
3 december 2019
Locatie: 
Mezz, Breda

Reservatie:

Meer over