Een film waar je moeder beter geen weet van heeft

Geniet op 29/4 in avant-première van ‘21 And Over’ tijdens de Student Choice bij Kinepolis
Echte studenten maken hun borst best al nat, want met de avant-première van ‘21 And Over’ zal iedere tiener en jonge twintiger niet weten wat hem of haar overkomt. Iets vroeger dan normaal trakteert Kinepolis op maandag 29 april studerende filmliefhebbers op een krankzinnig avontuur op groot scherm: vol drank, seks en uit de hand gelopen feestjes. Kortom: een film waar je moeder beter geen weet van heeft.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

- Tot 30% korting op je favoriete film, drank en snacks;
- De fijnste bioscoopevenementen, met iedere maandag de Student Night aan € 6,50 + gratis drankje;
- 1 x per maand een avant-première aan €6,50 + gratis drankje, beter bekend als de Student Choice;
- Extra voordelen via de partners van de kaart;
- Een gratis filmticket voor je verjaardag.

Deze unieke avant-première van ’21 And Over’ gaat op 29 april in alle Kinepolis bioscopen van start, nl. Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Liège, Oostende en Palace Liège.

Korte inhoud ‘21 And Over’:
‘21 And Over’ is de nieuwe hit comedy van de makers van het succesvolle ‘The Hangover’. Je wordt maar een keer 21 en dat moet je vieren tot je erbij neervalt met een legendarisch feest vol mooie vrouwen en veel alcohol. Jeff Chang is een goede en nette student die altijd hoge cijfers haalt. De avond van zijn 21e verjaardag nemen zijn 2 beste vrienden hem mee uit om dit te vieren met een paar biertjes. Maar wat normaal een paar biertjes zouden moeten worden, eindigt in een avond waarbij de film ‘Project X’ een kinderfeestje lijkt ...

Voor meer info over de Kinepolis Student Choice, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: