Geniet 18/3 in avant-première van ‘Spring Breakers’ tijdens de Student Choice bij Kinepolis
Studenten tellen al volop af want nog een dikke 2 weken te gaan en de Paasvakantie staat weer voor de deur. Om het wachten op de jaarlijkse “spring break” iets dragelijker te maken, verwent Kinepolis studerende filmliefhebbers met de avant-première van de spannende dramafilm ‘Spring Breakers’ tijdens de Student Choice.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

- Tot 30% korting op je favoriete film, drank en snacks;
- De fijnste bioscoopevenementen, met iedere maandag de Student Night aan € 6,50 + gratis drankje; - 1 x per maand een avant-première aan €6,50 + gratis drankje;
- Extra voordelen via de partners van de kaart;
- Een gratis filmticket voor je verjaardag.

Deze unieke avant-première gaat op 18 maart in alle Kinepolis bioscopen van start, nl. Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Leuven, Liège, Oostende en Palace Liège.

Korte inhoud “Spring Breakers”:
Om hun Spring Break te financieren beroven 4 sexy studentes een lokale fastfoodkeet. En dat is nog maar het begin: eens ter plaatse geven de meisjes zich helemaal over aan drank en drugs. Maar tijdens een wilde fuif in een hotelkamer komt er een abrupt einde aan hun hedonistische trip. Ze worden gearresteerd en opgesloten. In bikini en met een stevige kater verschijnen de meisjes voor de rechter waar ze tot hun grote verrassing ontdekken dat hun borgsom betaald is door Alien, een lokale gangster. Hij neemt de meisjes onder zijn vleugels en trakteert hen op de meest hallucinante Spring Break ooit ...

Voor meer info over de Kinepolis Student Choice, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: