Op 1 juni start de Joeri als personal defender van JIM Mobile, het prepaid gsm-merk dat samen met BASE gelanceerd wordt. Reeds enkele weken zagen we de Joeri in een spotje waar hij mysterieus aankondigde dat hij begin juni goed nieuws zou brengen. Nu is het zover en hij schreeuwt het van de daken; bij JIM Mobile voelt iedereen zich veilig Aiiiiii!

Om de youngsters van JIM Mobile te bekoren geeft hij maar liefst 2,85 miljard sms’en weg in heel België. Voor de gelegenheid heeft de Joeri franse les gevolgd en is de campagne nationaal verspreid. Je kan Joeri’s feilloos frans hier checken. Wil je het vergelijken met zijn bijna beschaafd nederlands dan klik je hier.

In de komende maanden zal de Joeri uitvoerig op de zender aanwezig zijn. Morgen neemt hij om 17u30 de aftrap in een speciale Live Request op JIM. Hij zal samen met VJ Jan de studio een grondige security-check geven en natuurlijk alle bellers te woord staan. Daarnaast heeft hij de JIM-bumpers reeds beveiligd met JIM Mobile en het resultaat zie je hier.

Alle voordelen en voorwaarden van JIM Mobile kan je vanaf 1 juni vinden op www.jimmobile.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: