De Jeugd Van Tegenwoordig is helemaal terug. Het concert in De Roma op 16 november was in mum van tijd uitverkocht en ook de ticketverkoop voor de AB op 3 december gaat enorm snel. Om aan de grote vraag naar tickets te voldoen, voegt De Jeugd bijkomende speeldata toe aan de Moderne Manieren Tour in zowel Nederland als België.

Het Nederlandse taalvirtuoze viertal Bas, Fred, Wiwa en Yayo speelt ook op woensdag 15 november in De Roma. Het concert op donderdag 16 november is reeds uitverkocht. Tickets voor het extra concert in De Roma zijn beschikbaar vanaf woensdag 7 juni om 13u via livenation.be en deroma.be en kosten €27,50 en €25,50 (incl. servicekosten).

Tickets voor het concert op zondag 3 december in Ancienne Belgique zijn beschikbaar via livenation.be en abconcerts.be en kosten €27,50 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Goed Nieuws. De Jeugd Van Tegenwoordig brengt op 11 augustus na vijf jaar een nieuw album uit: 'Moderne Manieren', hun achtste album. Afgelopen vrijdag losten ze de tweede single "Goed Nieuws" uit de te releasen plaat. Vorige maand verscheen "Ze Is Pas Net Begonnen (Leerstage / Werkstage)".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: