De Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, komt op donderdag 8 november naar de Handelsbeurs in Gent en op zaterdag 17 november naar Het Depot in Leuven. Dit is niet zijn eerste bezoek aan Vlaanderen. Bloom komt al meer dan 25 jaar naar de Belgische en Nederlandse podia en festivals. De 62-jarige Ier heeft veel mooie herinneringen aan Vlaanderen.

"People at the Cactus Festival in Bruges standing in the pouring rain, singing. Walking onstage at 1am on a Saturday night at Marktrock in Leuven, AFTER Iggy Pop. I was SO nervous; but the audience took care of me…….” - Luka Bloom

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Bloom elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid (soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat) en de interessante songkeuze (boeiend eigen werk, maar ook veel zorgvuldig uitgekozen covers) staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden.

In november 2018 komt Luka Bloom ter gelegenheid van zijn nieuw album 'Refuge' voor een aantal concerten naar België en Nederland. Hij zal zowel nieuw als oud werk spelen en zoals steeds zonder setlist.

"Just an Irishman with his songs; and stories new and old. We will sing the songs together, and make some new connection.”

Tickets zijn te koop vanaf nu via www.greenhousetalent.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: