Magie in het park 2022: 27 oktober tot en met 20 november 2022

De examens zijn (voor sommigen) achter de rug, de zomer is nu écht begonnen en er staat een lange, prachtige zomervakantie voor de deur. Al is het óók al uitkijken naar het najaar. Want De Grote Schijn komt terug! Van 27 oktober tot en met 20 november 2022 opent het prachtige Rivierenhof in Deurne de poorten voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het wordt opnieuw een audiovisueel totaalspektakel, volledig in harmonie met de omgeving. Meer info en tickets vind je op www.degroteschijn.be

Met z’n 135ha is het provinciaal groendomein Rivierenhof een verademing en een heerlijke stukje groen in de Antwerpse metropool, waar je deze zomer de verkwikkende schaduw onder de bomen kan opzoeken. Natuurliefhebbers snuiven er frisse lucht en een heerlijke rozengeur op en ontdekken er heel wat bijzondere fauna en flora, sportievelingen kunnen er joggen of wandelen terwijl kinderen zich uitleven in de verschillende speeltuinen. Ga voor een drankje of lunch op het zonnige terras van Kasteel Rivierenhof of pik eens een voorstelling mee in het Openluchttheater.

In het najaar - wanneer de zon vroeg ondergaat, plaats maakt voor de maan en het park zich hult in duisternis – wordt het park het decor voor een meer dan feeërieke ervaring: de vierde editie van De Grote Schijn. Tijdens een twee kilometer lange wandeling doorheen het Rivierenhof word je als bezoeker ondergedompeld in een magische wereld waar technologie, muziek en natuur één worden. Het wordt opnieuw een totaalspektakel met de natuur als belangrijkste hoofdrolspeler maar met een nieuwe verrassingen achter iedere boom.

Regisseur Christophe Van Hostauijen: “We zijn terug! De Grote Schijn wordt ook in 2022 een unieke totaalbeleving zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Wandelaars kunnen zich tijdens dit spektakel laten leiden langs een volledig nieuw parcours en we werken opnieuw met heel wat indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen. We willen bezoekers nóg meer wijzen op de pracht en kracht van de natuur.”

Praktisch
Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246 - 2100 Deurne
Van 7 oktober tot en met 20 november 2022

www.degroteschijn.be

Een standaardticket voor De Grote Schijn kost 17 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar en 65-plussers betalen 14 euro.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over