Het Kralingse Bos vormt tijdens de herfstvakantie het decor voor een unieke belevenis: De Grote Schijn, een bijzondere avondwandeling voor jong en oud. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol in een bijzonder audiovisueel spektakel en het bos wordt gebruikt als natuurlijk decor, waar bezoekers een lichtshow beleven die zorgt voor verwondering.

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad
Van vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober is het Kralingse Bos in Rotterdam de plek waar De Grote Schijn zich afspeelt, een 2 kilometer lange wandeltocht door het donker waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud.

Meer over De Grote Schijn
De Grote Schijn werd vorig jaar succesvol geïntroduceerd in België met een uitverkochte eerste editie met 30.000 bezoekers in Antwerpen en zal daar dit jaar weer opnieuw plaatsvinden. Het evenement wordt geproduceerd door La Tilia in samenwerking met MOJO. Technisch producent is Mundomatic, het collectief rond producer, technisch en creatief brein Piet Winten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Grote Schijn
Datum: 
18 t/m 27 oktober 2019
Locatie: 
Het Kralingse Bos, Rotterdam

Reservatie:

Meer over