Goed nieuws voor echte filmkenners en quizzers die enkel filmweetjes kunnen onthouden, want op 21 oktober 2013 organiseert cinemaketen Kinepolis een heuse Filmquiz. Mannen, vrouwen, jong en oud, met een voorliefde voor quizzen, kunnen hun filmkennis testen en eventueel bewijzen dat zij echt alles over films weten. Na de quiz worden de deelnemers getrakteerd op een unieke avant-première en genieten ze als eerste van de nieuwe film van Luc Besson: Malavita’. 

‘Malavita’ vertelt het verhaal van maffiabaas Fred Manzoni (Robert De Niro) en zijn familie, die van New York naar Normandië moeten verhuizen nadat ze enkele gangsters aan de galg gepraat hebben. In Frankrijk kunnen ze zich echter moeilijk aanpassen aan de plaatselijke gewoontes. Voor elk probleem hebben ze een hoogst efficiënte, maar niet altijd even legale oplossing. Dit blijft niet onopgemerkt ... De wraakzuchtige maffia komt hen op het spoor en het gezin is genoodzaakt om samen te werken als één grote familie. 

Programma ‘Filmquiz’ bij Kinepolis: 

  • 18u00 : Onthaal en ‘Filmquiz’ 
  • 20u00 : Avant-première van ‘Malavita’ 
  • 22u00 : Prijsuitreiking 

Wie wil deelnemen, kan dat via de website van kinepolis: www.kinepolis.be. Quizzers moeten echter snel zijn, want het aantal plaatsen zijn beperkt. Deelnemers stellen (alvorens het inschrijven) een team op van minimum 2 en maximum 5 personen en maken kans om enkele fantastische prijzen in de wacht te slepen. Teams worden ter plaatse geregistreerd. Het tarief om zich in te schrijven bedraagt € 12,00 per deelnemer en € 9,00 indien de desbetreffende quizzer over een Kinepolis Student Card beschikt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie