Een geslaagd etentje bij je thuis, met een heerlijk driegangenmenu en de gastvrouw/heer gezellig bij de gasten aan tafel? Johan Segers, Peter Goossens, Dominique Persoone, Roger van Damme, Jan Buytaert, Michaël Vrijmoed, Jan Tournier en Peppe Giacomazza geven hun beste tips & tricks! In ‘De Gastentafel’ maakt telkens één van de njam-chefs een verrassend driegangenmenu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.

Iedereen van ons nodigt wel eens gasten uit voor het diner. Meestal zijn de voorbereidingen van zo’n etentje best wel stresserend, om maar niet te spreken van het moment waarop de gasten toekomen en de gastvrouw of –heer de hele avond in de keuken doorbrengt. Dat verhaal is verleden tijd, want in ‘De Gastentafel’ geven de njam!-chefs je het ideale scenario voor de perfecte dinner party bij je thuis. In elke aflevering stellen zij een verrassend driegangenmenu samen, waarbij de nadruk ligt op een goede mise-en-place, zodat je zoveel mogelijk tijd kan doorbrengen samen met je gasten en je het lastminute werk in de keuken tot een minimum beperkt. Ideaal om te genieten van een heerlijk etentje met vrienden of familie en hen toch te imponeren met je verrassend lekkere menu. Zónder stress.

‘De Gastentafel’ is een programma van 45 minuten (10 afleveringen waarvan twee feestspecials met Peter Goossens en Johan Segers), met veel persoonlijke tips van de chef, die vertelt over hoe hij te werk gaat als hij thuis gasten ontvangt. De tips kunnen over verschillende onderwerpen gaan: welke muziek de chef opzet, welke sigaren hij serveert aan zijn gasten, welke borden hij graag gebruikt, welk aperitief hij schenkt, welke koekjes hij bij de koffie serveert, … Kortom, allerlei kleine of grote tips uit de persoonlijke sfeer van de chef die de kijker op ideeën kunnen brengen.

In dit programma komen de verschillende njam!-chefs aan bod. We maken acht ‘gewone’ afleveringen en daarbovenop nog eens twee bijzondere afleveringen voor tijdens de feestdagen.
Ook niemand minder dan Peter Goossens kookt een fantastisch menu voor de njam! kijker.

Opmerkelijke locatie is Chateau d’ Eau in Steenokkerzeel.

De gastentafel vanaf 22 oktober elke dinsdag om 20u op njam!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over