Worden op 5, 6 en 7 augustus verwacht in Hotel M in Knokke-Heist: Koen en Kris Wauters, Marc Herremans, Mark King van Level 42, het Rode Kruis, Delrue, Luc Appermont, Britt van Marsenille, Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh, Robby Longo, de paaldanseressen van Les Polettes en een delegatie stand-up-paddlesurfers en touwtrekkers.

Dinsdag 5 augustus

Op dinsdag ontvangt Marcel twee broers aan zijn tafel: Koen en Kris Wauters. Het Clouseau-duo is na een rustpauze van vier jaar deze zomer weer volop aan het toeren door Vlaanderen. Koen en Kris maken graag even een tussenstop in Hotel M. Marc Herremans organiseert dit weekend een triatlonwedstrijd en hij is ook volop bezig met de voorbereiding van het cyclocross-seizoen. Marcel mag dinsdagavond ook de paaldanseressen vanLes Polettes begroeten. Op het einde van de afleverning zorgt Clouseauvoor sfeer op het muziekpodium. Zij brengen hun hit De laatste keer.

Woensdag 6 augustus

Herbert Flack is een van de stemmen achter het nieuwe hoorspel Café Cubavan Radio 2. En Mark King is een van de beste basgitaristen ter wereld. Hij scoorde in de jaren tachtig enkele wereldhits met zijn band Level 42.Zondag is hij hoofdact op het Nostalgie Beach Festival. Hij komt demonstreren wat hij zoal uit zijn bas tevoorschijn kan toveren. De mensen van het Rode Kruis komen ook langs, want er is dringend nood aan extra bloeddonoren. Delrue sluit woensdag de aflevering af met het zomerse nummer Crème solaire.

Donderdag 7 augustus

In de laatste Hotel M van deze week ontvangt Marcel Luc Appermont. Die kijkt al volop uit naar het weekend, want dan is het Summer Swing, de opvolger en vervanger van Rimpelrock in Hasselt. Britt van Marsenillekomt Marcel alles vertellen over haar nieuwe passie: bijen. Ze mag zichzelf sinds kort gediplomeerd imker noemen. Senne Dehandschutter en Majd Khalifeh zijn sinds vorige week op het scherm met hun Canvas-reeksArabische liefde. Marcel probeert erachter te komen of ze een lief hebben gevonden voor Senne.

En Hotel M heeft het ook over de nieuwste hype in watersportland: stand-up-paddlesurfen, of kortweg sup'en. Op zaterdag vindt in Knokke-Heist het allereerste Belgisch kampioenschap in die hippe sport plaats. En Marcel krijgt ook nog een initiatie in de wondere wereld van het touwtrekken. Want ook in die sport kennen we dit weekend de nieuwe nationale kampioen. Robby Longo zorgt voor het muzikale eindakkoord van deze week Hotel M.

Hotel M is een programma van deMENSEN voor Eén.

Hotel M: van maandag tot en met donderdag om 21.00 uur op Eén. Op zondag om 20.55 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: