Nadat VTMKZOOM eerder al de gloednieuwe aftershow ‘K3 zoekt K3 met Jasper Publie’ aankondigde, heeft de zender nog meer nieuws in petto voor het najaar. De kinderzender start nu maandag 31 augustus ook met een nieuw seizoen van het dagelijkse programma De Funnie Show en op zondag 6 september gaat het tweede seizoen van de wekelijkse spelshow Baas in Huis van start in het VTMKZOOM-ochtendblok bij VTM.

De funnie show: vanaf maandag 31 augustus 2015 dagelijks om 18.30 bij vtmkzoom

Net als vorig jaar heeft de VTMKZOOM-kijker vanaf de start van het nieuwe schooljaar elke weekdag om 18.30 afspraak met de Kaztaars in De Funnie Show. Deze dagelijkse, prettig gestoorde show wordt afwisselend gepresenteerd door Kaztaars Olga, Arne en Bab. Elke avond spreken ze de kijker toe en voortaan doen ze dat vanuit een gloednieuwe studio.

De Kaztaars ontvangen elke dag verschillende gasten in de studio, geven Funnies of toffe prijzen weg, spelen leuke spelletjes in en buiten de studio en tonen leuke filmpjes van onder meer de vrienden uit Koning Lou Gunter en Jurgen (rollen van Kevin Bellemans en Matteo Simoni), De Ruimtebeesten en De Keukengeheimen van Jahon.

Kaztaar Arne trapt de eerste week af en heeft de eer om de gloednieuwe studio voor te stellen. Aangezien Bab en Olga ook staan te trappelen voor het nieuwe seizoen, zijn zij op maandag 31 augustus ook van de partij en presenteren de drie Kaztaars dus samen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Baas in huis: vanaf zondag 6 september 2015 om 08.00 in het vtmkzoom-blok bij vtm

Met de start van het nieuwe schooljaar staan er vanaf zondag 6 september 2015 ook gloednieuwe afleveringen klaar van Baas in Huis, met heel wat nieuwe teamkapiteins. Elke zondag vanaf 08.00 vormt het nieuwe seizoen van Baas in Huis weer de rode draad doorheen het VTMKZOOM-blok in de ochtend bij VTM.

Kaztaars Arne en Olga nodigen opnieuw elke week een team van drie kinderen en één van drie ouders uit die het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk Funnies of beloningen te winnen. Elk team krijgt de hulp van een bekende gezicht als teamkapitein. In de eerste aflevering op zondag 6 september bijten Jan Verheyen en Bert Verbeke de spits af.

Het VTMKZOOM-ochtendblok bij VTM krijgt zo vanaf zondag 6 september 2015 een heel nieuwe invulling met het nieuwe seizoen van Baas in Huis, de gloednieuwe show K3 zoekt K3 met Jasper Publie en afleveringen van de fictiereeksen Hallo K3 en Mijn Ouders zijn Aliens.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: