Foute Vrienden, de nieuwe comedyreeks van eigen bodem, weet de 2BE-kijker duidelijk te smaken: er waren 248.000 kijkers (live+5) voor de tweede aflevering, goed voor een marktaandeel van 14,7% (VVA 18-44). De heruitzending op zondag kon nog eens 300.000 kijkers (live+2) bekoren, wat een marktaandeel van 23,1% (VVA 18-44) betekent.

In de vierde aflevering gaan Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Steven Goegebeur en Thomas Smith opnieuw voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen. Ze ondergaan weer heel wat gênante opdrachten, waarin ze moeten gehoorzamen aan elkaars bevelen. Wie het minste durft, zal op gepaste wijze gestraft worden.

In de vierde aflevering zit het decor van So You Think You Can Dance er alvast voor iets tussen, met de nodige hilarische auditie tot gevolg… De vier juryleden zijn alvast gewaarschuwd.

Daarnaast voeren de vier Vrienden heel wat andere opdrachten uit. Zo weet iedereen dat je geen producten steelt uit andermans winkelkar. Maar daar trekken de Foute Vrienden zich in deze aflevering niets van aan. Wie kroont zich tot de beste winkeldief?

Verder ontpoppen de vier Vrienden zich tot ware portrettekenaars. Al doen ze dit op een iets andere manier, aangezien ze de portretten al op voorhand hebben getekend voor elkaar…

Daarnaast moeten de Vrienden zich mengen in een willekeurig gesprek met onbekenden op de Groenplaats in Antwerpen. Eén voor één worden ze allerlei dingen in het oor gefluisterd door de anderen, wat wel heel bizarre gesprekken geeft…

Foute Vrienden elke donderdag om 20.35 bij 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: