Op 28 juli start het laatste seizoen van de meermaals bekroonde Britse serie The Fall op FOX. Gillian Anderson (X-Files) maakt jacht op een seriemoordenaar wat haar tot bij Spector leidt (Jamie Dornan uit Fifty Shades of Grey), de schijnbaar ideale man. De confrontatie tussen beiden leidt tot een heftige, beklijvende ontknoping.

In het derde en laatste seizoen kruipt Gillian Anderson een laatste keer in de huid van Stella Gibson. Deze ijzige rechercheur uit Londen leidt in Belfast een moordonderzoek en arresteerde Paul Spector, de ideale echtgenoot, vader, rouwbegeleider en helaas ook seriemoordenaar.

Dagboek van een moordenaar

Het tweede seizoen liet ons achter met een cliffhanger van formaat waarbij Spector meerdere kogels incasseerde. Terwijl hij vecht voor zijn leven, verspreidt het nieuws over zijn aanhouding als een lopend vuurtje. Zijn gezin betaalt de prijs en reageert vol ongeloof. Intussen doet Stella een schokkende ontdekking. Ze vindt Spector zijn dagboek dat heel wat aan het licht brengt. Maar is het genoeg om hem levenslang achter de tralies te krijgen? En zal hij die dag halen?

The Fall S3: op zondag 28 juli, 4 en 11 aug om 21.50 uur op FOX

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over