Nelleke en Kevin konden even genieten van de grotere luxe op winnaarseiland. Maar nadat Nelleke in een lastige uithoudingsproef het onderspit moest delven tegen Ruth, vervoegde ze samen met Kevin de Eilandraad. Ruth blijft alleen op Winnaarseiland.

Sterke vriendschapsbanden lijken met een vingerknip te verdwijnen

Nelleke heeft de laatste immuniteitsproef gewonnen, en zit dus veilig voor de eliminatie. Na de exit van Niels heeft Koen het helemaal gehad. Hij voelt zich verraden door zijn kampgenoten en overweegt zelfs om uit de Expeditie te stappen. Dat ook Thomas en Kevin op Niels stemden, had hij helemaal niet zien aankomen. Het lijkt erop dat sterke vriendschappen aan het kraken zijn. Het triumviraat Ruth, Koen, Niels bestaat dus niet meer. Ondertussen weet Ruth van niks.

Maar wie wint de volgende immuniteitsproef en mag Ruth gaan vervoegen? En is het daarna ook niet tijd voor een Nederlander om terug huiswaarts te keren? Zij zijn namelijk in de meerderheid nu.

De heimwee komt trouwens steeds meer opzetten. Vele kandidaten hebben thuis hun gezin achtergelaten om aan de expeditie mee te doen. Zal hun gemis hun parten spelen? Zo ver in het spel is het van groot belang je emoties onder controle te houden.

Expeditie Robinson - Morgen om 20u35 bij VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: