Een nieuw seizoen van Gestrand op Honeymoon Island, maandag 4 maart om 21u55 bij VTM 2

Ze kruisten slechts enkele seconden elkaars pad tijdens een superspeeddate, maar geven elkaar nu meer dan 10.000 km verder onder een tropische zon hun jawoord. De huwelijksgeloften van de pasgetrouwde koppels in ‘Gestrand op Honeymoon Island’, vanaf maandag 4 maart bij VTM 2, zijn nog niet koud of ze worden al gedropt op hun eigen onbewoond eiland. Daar hebben ze niets of niemand en leren ze elkaar heel snel, heel écht kennen. Smeedt dit avontuur een onafscheidelijke band en worden ze zot van de liefde? Of wordt het een honeymoon in hel en worden ze zót van elkaar?

De eerste twee koppels springen uit hun huwelijksbootje om aan te spoelen aan het strand van hun verlaten paradijs. Daar wacht een wild avontuur voor model en influencer Josephine-Charlotte (24 jaar, Kuurne) en haar match Sidi (25 jaar, Diepenbeek), leerkracht, model én Mister Limburg 2020. Vormt het parelwitte strand van hun onbewoond eiland de gedroomde catwalk richting de ware liefde?

Josephine-Charlotte en Sidi wagen de sprong

Ze zagen elkaar vooraf slechts 30 seconden tijdens de superspeeddate, maar nu schuift Kenny (31, Ieper) een trouwring om de vinger van Junie (31, Nijlen). Twee avontuurlijke levensgenieters met hetzelfde levensmotto: “good vibes only”. Maar hoeveel good vibes blijven er over na weken samen te overleven op een onbewoond eiland? Junie is een temperamentvolle dame en droomt van een man met pit. Dat belooft vonken en hopelijk ook vuur te geven op hun Honeymoon Island…

De romantiek is niet ver zoek op het onbewoond eiland van Kenny en Junie:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: