Eén verspreidt beklijvende trailer van psychologische roadthriller

Eén nam dit jaar een vliegende start met straffe programma's zoals Kamp Waes, Dertigers, 1 jaar gratis, Zie mij graag, Over water ... Ook achter de schermen wordt er druk gewerkt om binnenkort met nog meer sterke reeksen uit te pakken. Zo is het nog even wachten op de knappe psychologische roadthriller GR5, maar Eén verraste vanmiddag via sociale media zijn fans al met de eerste beelden. De allereerste reacties zijn alvast zeer lovend en er wordt duidelijk reikhalzend uitgekeken om de reeks op Eén te zien.

In de nieuwe psychologische roadthriller GR5 besluiten vier vrienden om het Grote Routepad nummer 5, een wandelroute van 2.000 kilometer lang doorheen Europa, af te wandelen ter herdenking van hun vriendin Lisa. Zij verdween vijf jaar geleden tijdens haar tocht langs datzelfde pad. De tocht zal de vier twintigers voorgoed veranderen: de zware fysieke inspanning en onderlinge spanningen leiden voor iedereen tot een confrontatie met zichzelf, en een zoektocht naar de waarheid achter Lisa's verdwijning.

De hoofdrollen in GR5 worden gespeeld door Boris Van Severen, Violet Braeckman, Saïd Boumazoughe, Laurian Callebaut, Indra Cauwels en verder ook Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen en Michai Geyzen. De reeks wordt geregisseerd door Jan Matthys.

GR5: Later dit voorjaar op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over