Vier dagen na de oefeninterland tegen Mexico spelen op dinsdag 14 november de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen Japan. Dat doen ze als voorbereiding op het WK in Rusland komende zomer. Bondscoach Roberto Martinez trommelde voor deze match de veelbesproken Radja Nainggolan nog eens op. De AS Roma-speler kon de laatste tijd niet meer rekenen op een selectie. “Het heeft misschien lang geduurd, maar ik ben blij dat ik er terug bij ben en hopelijk kan ik ook bij de Rode Duivels blijven”, vertelt Nainggolan. De Rode Duivels konden in het verleden trouwens nog nooit winnen van Japan. De wedstrijd gaat door in het Jan Breydelstadion in Brugge en is volledig live te volgen bij VTM vanaf 20.20.

Ook Januzaj en Depoitre opnieuw Rode Duivel, Thomas Meunier keert terug naar Brugge

Ook Adnan Januzaj en Laurent Depoitre zijn in de selectie opgenomen. Voor beiden is het ondertussen al twee jaar geleden dat ze zich nog eens Rode Duivel mochten noemen. Ook voor Thomas Meunier is het een speciale wedstrijd. Hij was jarenlang één van de sterkhouders van Club Brugge en keert nu dus terug naar zijn oude clubstadion als Rode Duivel. Opvallende afwezigen voor de oefenmatch tegen Japan zijn de geblesseerde Vincent Kompany, Toby Alderweireld, Marouane Fellaini en Christian Benteke.

Niels Destadsbader supportert mee voor de Rode Duivels

In het Jan Breydelstadion zorgen Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde voor het wedstrijdcommentaar. Maarten Breckx doet de voor- en nabeschouwing langs de zijlijn samen met analisten Jan Ceulemans en Gilles De Bilde. Ook voetballiefhebber en Rode Duivels-supporter Niels Destadsbader geeft zijn ongezouten mening.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over