De Colombiaanse zanger Maluma staat in het kader van zijn 'Fame’ tour op 29 september in Paleis 12 in Brussel. Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer 'Farandulera' is vandaag de dag goed voor ruim 13 miljoen views op YouTube en meer dan 113 uitverkochte arenashows. Hij is één van de grootste Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mede dankzij samenwerkingen met o.a. Shakira en Ricky Martin.

Z’n album 'Pretty Boy, Dirty Boy’ (eind 2015) bevat de megahits 'Borro Cassette’ (799 miljoen views), 'El Perdedor’ (1,1 miljard views) en 'Sin Contrato’ (903 miljoen views).De in Medellín geboren Maluma is slechts 24 jaar oud, maar verbreekt record na record met zijn muziek, die volgens eigen zeggen een combinatie is van "ballads, mambo, merengue en reggaeton.” Zijn veelzijdigheid is meteen zijn sterkste punt en dat zijn inbreng op het gebied van latin muziek wordt gewaardeerd blijkt uit de vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards.

Zijn samenwerking met Shakira voor het nummer 'Chantaje’ in oktober 2016 zorgde voor zijn definitieve Europese doorbraak. Het nummer heeft maar liefst 2 miljard views op YouTube.

De ticketverkoop voor Maluma in Paleis 12 op zaterdag 29 september start vrijdag 16 maart om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Maluma
Datum: 
29 september 2018
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over