De cast van FC De Kampioenen stelt allereerste langspeelfilm voor bij Kinepolis

Eindelijk is het bijna zover en maakt de gekste voetbalploeg van ’t land zijn debuut op het grote scherm. Na 21 seizoenen is de eerste film over FC De Kampioenen een feit waarbij onze vrienden uitgenodigd worden door een oude kameraad van voorzitter Boma om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen in het zuiden van Frankrijk tegen het plaatselijke Saint-Tintin. Wat een leuke reis moest worden, loopt echter helemaal verkeerd met Fernand Costermans als reisleider ...

Maar niet enkel in hun allereerste langspeelfilm spelen De Kampioenen op verplaatsing. Vanaf dinsdag 10 december toeren de acteurs van het populairste Vlaamse programma aller tijden door Vlaanderen en brengen ze op 5 verschillende data een bezoek aan 4 Kinepolis-bioscopen, nl. Antwerpen, Hasselt, Gent en Kortrijk. Wie echter nog een plekje wil bemachtigen, moet snel surfen naar de Kinepolis-website want kaarten vliegen razendsnel de deur uit en ondertussen zijn Gent, Hasselt, Kortrijk en Antwerpen (15 december) al volledig uitverkocht. Enkel voor Kinepolis Antwerpen (op dinsdag 10 december) zijn er voorlopig nog enkele tickets beschikbaar.

Wie er toch niet bij kan zijn tijdens een van de avant-premières, hoeft niet te treuren: vanaf 18 december 2013 komt de langverwachte film van FC De Kampioenen uit in alle Kinepolis-bioscopen.

Programma van FC De Kampioenen op verplaatsing bij Kinepolis:

  • Dinsdag 10 december in Kinepolis Antwerpen vanaf 19u00;
  • Woensdag 11 december in Kinepolis Hasselt vanaf 19u00;
  • Donderdag 12 december in Kinepolis Gent vanaf 19u30
  • Vrijdag 13 december in Kinepolis Kortrijk vanaf 19u00;
  • Zondag 15 december in Kinepolis Antwerpen vanaf 9u00.

Voor tickets of bijkomende informatie over FC De Kampioenen op verplaatsing bij Kinepolis, ga naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: