De Canadese rockband The Glorious Sons komt op 21 augustus naar Charlatan in Gent. De Canadese band brengt alternatieve rockmuziek die doorspekt is met country en andere typisch Noord-Amerikaanse invloeden. (Luminous Dash)

De veelbelovende band tourde al met The Trews, Airbourne en Greta Van Fleet. Maar daar houdt het niet op: op 26 juni spelen ze in Marseille het voorprogramma van niemand minder dan de legendarische rockgroep The Rolling Stones!

The Glorious Sons (rond frontman Brett Emmons en broer Jay) uit Kingston, Ontario, hebben 2 albums op hun naam staan. Hun debuutalbum 'Union' werd genomineerd voor een Juno Award en de groep won in 2015 SiriusXM Indie Awards voor 'Group of the Year' en 'Rock Group of The Year'.

Hun laatste album, 'Young Beauties & Fools', staat in het teken van eerlijkheid. Het album is volledig autobiografisch en heeft de lusteloosheid en verwarring waar jongvolwassenen mee te maken krijgen, vastgelegd met een dosis moderne rock.

"You don't know what you’re going to get night to night from us," zegt Jay (gitaar). "It's something you have to see and it's interesting and powerful."

Het zwarte gat na de Gentse Feesten maar net overleefd? Teken dan zeker present voor het allereerste optredenvan het nieuwe seizoen in Charlatan. Want met hun rock pur sang zullen The Glorious Sons op 21 augustus het epicentrum van het Gentse nachtleven op zijn grondvesten laten daveren!

De ticketverkoop start op vrijdag 25 mei om 10u via greenhousetalent.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Glorious Sons
Datum: 
21 augustus 2018
Locatie: 
Charlatan, Gent

Reservatie:

Meer over