Na haar geslaagde introductie met de single “Stronger” in de maand september onthult de Brusselse singer-songwriter Alo Wiza haar nieuwste song: “Holdin On.” Alo Wiza heeft haar muzikale start niet gemist. Diverse radiostations plaatsten “Stronger” op hun playlist en nodigden Alo Wiza uit voor een interview. Ook op de sociale media zien we dat de interesse voor de talentvolle Brusselse met internationale roots toeneemt.

Alo Wiza is sinds vandaag terug uit de Verenigde Staten waar ze 2 gloednieuwe songs opnam in de Clear Track Studios (www.cleartrackstudios.com/) in Florida samen met producer Lane Johnson. “Fly” en “In The Sky” zullen volgend jaar verschijnen. De kans is groot dat Alo Wiza dit jaar nog teruggaat naar deze studio.

Alo Wiza: “Mijn ervaring in de Clear Track Studio was fantastisch. Ik voelde me er echt op mijn gemak want er was absoluut geen druk. Producer Lane Johnson moedigde mijn creativiteit aan en hielp me toen ik aan het schrijven was en op de momenten dat ik vastzat. Dit is een zeer verrijkende en succesvolle ervaring”.

Er zijn nog meer mooie vooruitzichten: op 19 januari 2020 staat Alo Wiza live op het podium tijdens de finale van Top Model International in de Lido in Parijs.

Maar nu is er dus “Holdin On”. Ook dit nummer heeft Alo Wiza zelf geschreven. Zelf zegt ze er het volgende over: “Het is een electropop track die erover gaat dat je je amuseert en danst in een club samen met je geliefde. Af en toe ga ik wel eens stappen in een club en deze song beschrijft één van mijn ervaringen”.

Het zou een enorme support zijn voor deze jonge Belgische artieste als jullie website een publicatie doet rond Alo Wiza.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over