De Belgische singer-songwriter Eszra, oftewel Joke Derre, lanceert haar gloednieuwe debuutsingle ‘Vitamin D’. Dit debuut blaakt van zelfvertrouwen dankzij de zomerse uptempo sound, het aanstekelijke gitaarspel en de frisse vocals die je instant meenemen naar een zomerse dag ergens in augustus. Laat dat nu net ook het verhaal zijn. De single ‘Vitamin D’ vertaalt zich het beste naar een naïeve hipstercrush bij het ontluiken van de zomer. Iedereen herkent dat gevoel als je op het punt staat om je hart te verliezen aan een prille verliefdheid waardoor je overspoeld wordt met vragen. Met ‘Vitamin D’ verwoordt de Vlaamse Eszra die rollercoaster aan emoties als geen ander.

Eszra over ‘Vitamin D’:

“Vitamin D klinkt als de lente die de zomer zachtjes kust. Hierdoor ontpopt zich een halfnaïeve hipster romance gehuld in grote onzekerheid. Ik ben ontzettend benieuwd naar de reacties op mijn zomerse single en ik hoop dat iedereen zich erin kan herkennen.”

Eszra is trouwens geen onbekende in de muziekwereld. Zo verzorgde ze het voorprogramma van verschillende artiesten zoals Stef Kamil Carlens en Anton Walgrave. Vervolgens kwam ze in 2017 op de radar van medemuzikanten zoals Gabriel Rios die haar selecteerde als beloftevolle artiest dankzij het initiatief ‘Lokale Helden’. Zelf omschrijft Eszra haar muziek nog het liefst als hedendaagse popmuziek die humoristisch, levendig en oprecht is. Haar muzikale invloeden zijn dan ook niet van de minste met Sara Bareilles, Eliza Doolittle en Lily Allen als referentie.

De single is beschikbaar op alle digitale platforms: https://eszra.fanlink.to/VitaminD

Bekijk hier de vrolijke videoclip ‘Vitamin D’: https://www.youtube.com/watch?v=mU3q1SJTTAU

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over