Een nieuwe job is altijd spannend. Zeker als je ingewerkt moet worden. Maar wat als de persoon die je moet inwerken de meest bekende gepensioneerde werkneemster in haar vakgebied is? Het overkwam Charisse Plompen (25) uit Boortmeerbeeck. Sinds kort werkt Charisse als nieuwe poetshulp voor het poetshulpbedrijf Easy Life. Wat een normale werkdag zou moeten worden voor haar, veranderde al snel in de verrassing van haar leven. Niemand minder dan de bekendste kuisvrouw van het land, Carmen Waterslaeghers, kwam langs om haar de kneepjes van het vak piekfijn uit te leggen.

Charisse Plompen zal haar eerste werkdag als poetshulp niet snel vergeten. Speciaal om de aanwerving van de 1500ste huishoudhulp bij poetshulpbedrijf Easy Life te vieren, kroop Vlaams actrice Loes van den Heuvel nog één keer in haar rol als de flamboyante kuisvrouw Carmen Waterslaeghers. Charisse kreeg een mooie bos bloemen met trofee en werd hierbij meteen door Carmen op een unieke manier “netjes” ingewerkt.

“We groeien snel. Dankzij een explosieve expansie met maar liefst 40% omzetgroei en achttien kantoren verspreidt over heel Vlaanderen, heeft poetsbedrijf Easy Life meer dan 14.000 klanten te bedienen”, zegt woordvoerder Pascal Seeldrayers, “We hebben net een nieuw kantoor in Mechelen geopend en het komende jaar komen er in Vlaanderen nog eens zes extra Easy Life kantoren bij. Met deze strategie willen we meer service voor onze klanten garanderen. Maar meer service betekent ook meer huishoudhulp. We verwachten het komende half jaar nog 500 extra huishoudhulpen aan te werven. We willen dan ook dat onze werknemers de beste opleiding genieten. En wie kunnen we dan beter inschakelen dan de meest bekende kuisvrouw van Vlaanderen?” aldus Seeldrayers.

Of Charisse daadwerkelijk veel nuttige huishoudtips heeft opgestoken van Carmen, is nog maar de vraag. Zo poets je volgens Carmen een vettige oven of friteuse met haarshampoo tegen vet haar, geef je een kip een massage om het vlees lekker mals te maken, bespaar je tijd door rode en witte was gewoon samen te voegen en ontwijk je een burn-out door op tijd voldoende pauze te nemen en veel porto te drinken. “Ik was ontzettend aangenaam verrast”, zegt Charisse, “Dit is wel de verrassing van mijn leven maar ondanks haar goede bedoeling om speciaal met mij haar kuistips van bij Balthasar Boma te delen, denk ik niet dat ik Carmens advies snel zal toepassen in de praktijk.”

Bekijk het filmpje bovenaan dit persbericht of kopieer hier alvast de YouTube-link met de huishoudtips van Carmen Waterslaeghers: https://www.youtube.com/watch?v=XIFFLvedzhY&feature=youtu.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: