Het is bijna zover: op zaterdag 27 en zondag 28 april is er de 15e editie van het gratis evenement Festival Aan Zee op het prachtige strand van De Panne! Met zo'n line-up wordt het nu al onvergetelijk, want de artiesten zijn supergoed bezig. Uitverkochte optredens in de Lotto Arena, een deelname aan Liefde Voor Muziek (VTM), een eigen programma op Studio Brussel... Bovendien beleven kinderen de tijd van hun leven in het gratis speeldorp 'Race Door De Tijd'. Radio 2 is al helemaal overtuigd: heb je de reclamespot voor Festival aan Zee 2019 al gehoord?

Uitverkochte Lotto Arena's, Liefde Voor Muziek & Meer!

Op zaterdag 27 april is het uitkijken naar o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, #LikeMe (Ketnet), Omdat Het Kan Soundsystem en Mooneye. Zondag 28 april is het de beurt aan Laura Tesoro, Paul Michiels (Soulsister), 2 Fabiola, Kapitein Winokio... De artiesten op de line-up van Festival aan Zee 2019 zijn ontzettend straf bezig:

  • Laura Tesoro is dé ster in het VTM-programma 'Liefde voor muziek'. Bekijk hier haar cover van 'Sprakeloos' van Bart Kaëll.
  • Wist je dat Festival aan Zee het enige, aangekondigde voorjaarsfestival in België is van De Jeugd Van Tegenwoordig? Lekker exclusief!
  • #LikeMe, de populaire reeks van Ketnet, veroverde het hart van heel televisiekijkend Vlaanderen met een vrolijke cover van 'Zeg Eens Meisje' van Paul Severs. Damdamdam...
  • De beloftevolle, Belgische band RHEA verkocht op 2 april de Ancienne Belgique uit. Bekijk de aftermovie van hun avonturen hier.
  • OT haalde de kaap van 3 miljoen streams met haar single 'Let You Go'. En ze kreeg de eer om in de nieuwe MNM-studio te mogen optreden!
  • Voor vettige platen moet je elke zaterdagavond afstemmen op Studio Brussel voor 'Boitlyfe', het programma van DJ Omdat Het Kan Soundsystem.
  • Omdat hun concert in De Roma in december onmiddellijk uitverkocht was, kondigde Clement Peerens Explosition nog een datum aan. In De Panne zie je ze véél vroeger, en helemaal gratis!
  • Miguel Wiels en Niels Destadsbader nodigden Paul Michiels uit om een uniek lied te schrijven voor Kom Op Tegen Kanker.
  • 2 Fabiola liet iedereen uit hun dak gaan op 'I Love the 90's'. Patje Krimson liet vallen dat ze ermee ophouden in 2020. Zorg er dus voor dat je op hun concert bent tijdens FAZ19!

Een volledig overzicht van alle concerten in de Mainstage en in de Belfius Beach Boutique vind je op de website.

Gratis kinderdorp 'race door de tijd'

Festival aan Zee profileert zich ook dit jaar als de perfecte, gratis familie-uitstap. Voor de kinderen is er zowel op zaterdag als op zondagnamiddag een groot, gratis speeldorp met als thema 'Race Door De Tijd'. Het speeldorp vind je op het festivalterrein en is zowel zaterdag 27 april als zondag 28 april open van 13u00 tot 17u30. Je kunt er terecht voor verschillende leuke spelletjes, activiteiten en randanimatie. Meer info over het speeldorp vind je hier

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: