Kom op 29 en 30 augustus je favoriete Disney Junior-helden bewonderen in Kinepolis Hasselt en Antwerpen tijdens de allereerste Disney Junior Party!

Bezoekers krijgen als eerste de nieuwe afleveringen van Jake en de Nooitgedachtland Piraten, Sofia het prinsesje, de Speelgoeddokter en Miles van Morgen te zien. We kunnen ook alvast verklappen dat de Miles-aflevering waarin Stijn Meuris te horen is als ruimtelijke politierobot in exclusieve première wordt vertoond op de Disney Junior Party! Daarnaast wordt er ook volop gezongen, gedanst en kunnen kindjes zich inleven in hun favoriete Disney Junior personages. En uiteraard gaat er niemand naar huis zonder leuke cadeautjes..

Jake neemt je mee op avontuur samen met zijn vrienden Cubby, Izzy en de papagaai Skully. Sofia beleeft een heleboel magische avonturen in haar nieuwe leven als prinses. De speelgoeddokter Doc praat met knuffels en geneest ze ook, met behulp van haar vriendjes Stuffy, Lammie, Nellie en Chilly. Miles woont in de ruimte met zijn ouders, zus en grappige struisvogelvriend en onderzoekt samen met jou nieuwe werelden.

Feest mee in Kinepolis Hasselt op zaterdag 29 augustus en in Kinepolis Antwerpen op zondag 30 augustus.

Programma:

  • 10u00 – start animaties
  • 11u00 – start nieuwe afleveringen
  • 12u30 – einde

Info en tickets vind je op www.kinepolis.be/disneyjunior

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: