Voor vele duizenden Dana Winner fans wordt zaterdag negen november ongetwijfeld de belangrijkste dag van het jaar, maar ook voor alle David Vandyck fans wordt dit zonder twijfel hét moment om naar uit te kijken in 2019. Op negen november zal de West-Vlaamse zanger namelijk voor het eerst op het podium van de Antwerpse Lotto Arena staan, in het voorprogramma van één van zijn grote voorbeelden, onze intussen iconische en nationale trots, Dana Winner.

David Vandyck, die recent een nieuw studioalbum afleverde met één van de producers van Marco Borsato en daarmee een nominatie voor Radio 2 Zomerhit binnenhaalde met zijn radiohit ‘Ik Leef Voor Jou’, neemt met deze unieke kans opnieuw een belangrijke stap in zijn carrière richting het brede publiek. "Ik heb verschillende kaarsjes gebrand in de hoop dat ik de opening act voor Dana Winner zou kunnen verzorgen. Het is dan ook opnieuw een zoveelste droom die uitkomt op mijn muzikale pad”, laat David weten.

“Die-hard fans van David Vandyck zullen er echter snel moeten bij zijn want intussen gingen er al meer dan 3.000 tickets over de toonbank voor het jubileumconcert ‘30 Jaar Dana Winner - Live in Concert’”, zegt Sam Perl van Gracia Live. Deze week komt David Vandyck overigens met zijn nieuwe single ‘Beiregoe’ als hoogste nieuwkomer binnen in de Vlaamse Ultratop en ook op Spotify behaalde het lied op minder dan een week tijd bijna 20.000 streams.

Tickets & info voor ‘30 Jaar Dana Winner’ via www.gracialive.be of 070/345.345

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Vandyck
Datum: 
9 november 2019
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen
Meer over