Een paar weken geleden kwam de nieuwe single “Overgaan” op de markt. Meteen werd ook het nieuwe album van David aangekondigd. “David Vandyck zingt Will Tura” wordt een speciaal album. Hiermee wil David een eerbetoon brengen aan zijn grote idool Will Tura. Bovendien ziet David zijn agenda voor de komende maanden er zeer goed uit. Dus 2015 wordt een fantastisch jaar! En vandaag heeft David nog meer fijn nieuws! Met ingang van heden wordt Brigitte Devos zijn manager!

Brigitte startte haar carrière bij de Persgroep. Daarna was ze meer dan 18 jaar één van de drijvende krachten bij de vtm-Persdienst. 7 jaar geleden vond ze dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ze storrtte zich met heel veel graagte op de muziek. Ondertussen is Brigitte al zo’n 30 jaar actief in media- en showbizzland. Journalisten en professionals uit de sector kennen haar als een betrouwbare en correcte gesprekspartner. Niet alleen op menselijk, maar ook op organisatorisch vlak weet Brigitte van aanpakken. Zij wordt het aanspreekpunt voor David.

Quote David : “Ik ken Brigitte al van bij de start van mijn carrière. Ik herinner mij nog dat ze, via gemeenschappelijke vrienden, aanwezig was bij mijn allereerste concert in 2008. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren enik ik heb sindsdien een grote bewondering voor haar gedrevenheid, correcte aanpak en professionele kijk. Van bij het begin wist ik: ooit, wanneer de gelegenheid zich voordoet, werk ik samen met deze madame. Nu is dit moment er gekomen en daar ben ik ontzettend blij om.”

Quote Brigitte : ” Ik ken David al jaren en ik bewonder zijn doorzettingsvermogen. Alles stelt hij in het werk om zijn optredens tot in de puntjes te verzorgen. Ik kijk ernaar uit om David met raad en daad bij te staan bij alle leuke projecten die hij in de toekomst zal ondernemen”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over