In een wereld waar alles sneller, leuker en drukker moet zijn, waar druk de maatstaf is, waagt de Gentse DJ David Latour zich aan een experiment.

Met zijn nieuwe video U Got Me Running - Klik hier voor Youtube maakt hij een compleet omgekeerde beweging tegen wat gangbaar is.

Met meer dan 15 Ultratop 50 hits op zijn naam, waaronder een aantal grote airplayhits, kent David Latour het klappen van de zweep. Hij heeft ook gemerkt dat muziek het belangrijkste is. Platen met een dikke video, leveren niet altijd het gewenste resultaat op. In het geval van David Latour was het toppunt van een grote video en samenwerking wel die met de Amerikaanse superster Kat Deluna. De video voor “Had a Dream” werd opgenomen in Los Angeles met een enorme crew en klokt tot op heden af op nog geen 80.000 views op Youtube…Dit in contrast met een hoesjesvideo van Venus Vs Mars dat meer dan 110.000 kijkers heeft gevonden.

Traag is ook goed, als de muziek spreekt, is de visie. Binnen deze visie is er nu de video van “U Got Me Running”, een slow video. Niet dat er helemaal niets te zien is, maar de muziek staat wel centraal. Een dame luistert op een divan naar de nieuwe plaat van Latour. Stijlvol en traag. Meer moet dat niet zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over