De Gentse DJ/producer David Latour, o.a. gekend van zijn top 10 hits “Lady Masquerade” en “Venus Vs Mars” en Bert Van Renne, singer/songwriter die sinds zijn geslaagde deelname aan The Voice in 2013 zijn carrière een hoge vlucht ziet nemen onder de naam “White Bird”, hebben samen een zomersingel gemaakt die zich kan meten met internationale producties in het genre.

Dance-house met een hoog popgehalte, zo kan je “Need Nobody Else” het beste omschrijven. De plaat staat te trappelen aan de rand van de hitparade en zal wellicht in op heel wat fuiven en events weerklinken deze zomer. Afgelopen week werd de videoclip voor de song opgenomen in een zonovergoten stad Gent. Thuis-acteur Daan Hugaert en ex-MNM-presentatrice Nasrien Cnops stelen naast David en Bert de show in de clip.

David Latour: “Over het algemeen ben ik vrij bescheiden en blijf ik ver uit de buurt als er clipopnames zijn. Deze keer was het anders. Ik heb Bert leren kennen als een zeer toffe persoon om mee samen te werken en hij heeft me met zachte dwang kunnen overtuigen om toch een keertje een cameo te doen in mijn eigen videoclip.”

White Bird: Toen ik deze beat te horen kreeg had ik direct het juiste refrein dat ik ooit voor iemand schreef. Nu het gedaan is heb ik gewoon wat extra drama in de strofes gestoken en het plaatje klopte!

Daan Hugaert: Bert is een ongelooflijk fijne gast om in de buurt te hebben. Zijn goed humeur is aanstekelijk, zijn liedjes zijn erg mooi, en hij brengt altijd schoon volk mee! Ik heb met plezier in zijn clipje gefigureerd, maar hij was de vedette!

Nasrien Cnops: Toen Bert me vroeg voor de clip en ik de song hoorde heb ik geen moment getwijfeld, het refrein zat dagen in mijn hoofd! Ook de clipopnames zelf waren fun! Maar dat zal je wel merken aan de sfeer die de clip met zich meerbrengt! Misschien zit er wel een samenwerking tussen Bert en mezelf in binnenkort door dit project!

NEED NOBODY ELSE is vanaf nu te bewonderen op Youtube en wordt gedraaid op de meeste radiostations. https://www.youtube.com/watch?v=-KZ-3f3sZ9U&feature=youtu.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: